onsdag 15 maj 2013

Lika dött idag

Det har inte hänt något mer med racehojen idag heller. Hade idag inplanerat ett besök hos en god vän i Lund, där jag som vanligt blev bjuden på middag. Lite synd att hon inte kom ihåg att jag inte tål nötter, men eftersom hon gör så god mat så var det värt risken, och visst smakade det gott!

Lite har det förresten hänt med racingen och dess planering. Var på biltema och tänkte storshandla. Egentligen gillar jag inte biltemas grejor, men ska man ha råd och tävla utan sponsorer har jag blivit tillsagd att spara in på precis allt! Men som vanligt hade dom ens inte hälften av grejerna hemma, trots att lagersaldot på deras hemsida sa motsatsen...Jävla skitbutik, nu måste jag hitta någon annanstans att handla clipsmuttrar innan helgen, eller svemo godkänner om man limmar ihop kåporna?

Har även pratat med ägaren till Grevens mcdelar, som också kör roadracing, och tyckte det var skitkul att jag anmält mig. Det gjorde inget att jag var mycket långsammare, det var bara kul med fler deltagare. Skulle det vara problem med att få hojen igenom besiktningen så skulle han ha med både hjälp och delar för det! Så nu släppte nervositeten något iaf. :)


2 kommentarer:

  1. Jag skrapade bort nötterna och gav dig en antihistamintablett innan maten! Sen hade jag Betapred till hands ifall du skulle känna ngt!
    Så det så:P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyst nu med dig! Nu lät det ju inte längre lika riskabelt, farligt och häftigt som jag försökte få det att låta som :p

      Radera